Campanya electoral 1-O

Com el tribunal constitucional ha prohibit el referèndum d'autodeterminació de Catalunya, la campanya electoral és clandestina. Això li dóna un encant especial. No tenim por

No tenim por

Piolin

 

Paret

Paret

Urna grande y libre

Urna grande y libre

Referèndum català 2017

El dia 1 d'0ctubre de 2017 es farà un referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Els espanyols estan molt enfadats i diuen que és il·legal i que ficaran a la presó a tothom. Han censurat totes les informacions sobre el referèndum però la generalitat ha trobat la manera de superar tots els entrebancs! Instruccions er accedir a ref1oct.eu

El problema econòmic té la seva importància:

[video width="400" height="224" mp4="http://www.visites.cat/wp-content/uploads/2017/09/VID-20170924-WA0000.mp4"][/video] Euskal Herria amb Catalunya Per sort tenim el recolzament de tots els demòcrates.