Turquia i el Kurdistan

Poc abans que nosaltres, el 25 de setembre del 2017, els kurds van fer un referèndum d'autodeterminació que van guanyar. Ara Turquia els està bombardejant. Pràcticament ningú parla del Kurdistan com un estat independent.

Premi Crexells 2018

Aquest any el Premi Crexells es renova. L'Ateneu Barcelonès ha publicat unes bases

noves. Els participants hauran d'emplenar un formulari.

El jurat el formaran Rafael Argullol, Valèria Gaillard, Lluïsa Julià, Miquel de Palol, Xavier Pla, Carme Riera i Enric Sòria.

Maria del Mar Bonet al Liceu

Ahir Maria del Mar Bonet va celebrar els 50 anys als escenaris amb un concert memorable!

Al final del concert va demanar una guitarra per cantar aquest bis.

La violència de la policia espanyola contra els votants del rederèndum pocs dies abans estava en el record de tots.

Postveritat

Si ets una persona poderosa pots aconseguir que allò que has dit i que ha sigut gravat per la policia sigui declarat nul i ja no sigui veritat. Això es diu postveritat!

Aquest és un fragment del vídeo de la declaració del senyor Àngel Sanchis i Perales, ex tresorer del partit Alianza Popular, davant la comissió d’investigació del finançament del Partit Popular el 13 de juliol de 2017 a preguntes del diputat Joan Baldoví i Roda.

 

 

 

Nou bloc

Per aprofitar millor els avenços de la informàtica he creat un  nou bloc usant WordPress que serà la continuació d'aquest.

Tomas Roig i Llop

LlibreA la biblioteca de l'Ateneu he trobat aquest llibre.

Els fets i els personatges catalans del començament del segle XX van ser quasi del tots esborrats per la guerra i el franquisme. Tomàs Roig  i Llop els va viure i els recorda amb un llenguatge franc i clar.

És el pare de la també escriptora Montserrat Roig.

Un llibre molt interessant.

El segon volum 1931-1939 naturalment és més trist: "Sóc un home que va néixer amb un pa d'il·lusions sota l'aixella; l'adversitat se n'ha endut moltes llesques, però me'n quedaran fins que Déu em cridi."

 

Cor Aula Alumni

El diumenge 2 d'abril 2017 amb el cor Aula Alumni on canto des de fa un temps vam fer el primer concert a l'església de Sant Gaietà. Aquí podeu veure pràcticament tot el concert.

Due Pupille Amabili.

Ecco Quel Fiero Istante

Se Lontan, Ben Mio, Tu Sei

Luci Care, Luci Belle

Più Non Si Trovano

Cor A Bocca Chiusa

La Lune Est Morte

Rosa de Bardissa

Va, pensiero

La justícia espanyola

Aquestes declaracions del jugador del Barça Gerard Piqué en relació a la persecució dels jugadors del Barça per part de l'Agència Tributaria i l'Advocacia de l'estat i la permissivitat en el cas de Cristiano Ronaldo són molt interessants.

Aquesta és la senyora Marta Silva a la qual es refereix Gerard Piqué i que està habitualment a l'estadi Bernabeu al costat del president del Madrid Florentino Perez.